Guus

Guus

Guus  had al jaren last van hoofdpijn, rugklachten en schouders. Hierdoor had hij veel moeite om s’avonds te slapen vanwege de pijn. Hij is naar verschillende artsen geweest voor hulp en kreeg medicijnen voorgeschreven die hij dagelijks innam tegen de pijn. Op advies van een vriend kwam hij bij Living Church Spirit and Voice Ministery.

De evangelist heeft de Heer om advies gevraagd. Guus kreeg van de Heer de instructie om 1 dag te vasten en te bidden. Daarna heeft de evangelist ( man of God) met hem gebeden. Dezelfde dag na gebed kon hij thuis weer rustig slapen. Hij had geen last meer van hoofdpijn, rug en schouders klachten. Meneer is erg blij met wat Jezus voor hem heeft gedaan door de hand van de evangelist.

Daarom zong hij een danklied bij het altaar in de samenkomst voor de Here Jezus.  Dit zijn de woorden van deze meneer: “Ik raad ieder aan om de instructie te volgen van de evangelist en te geloven dat God  kan genezen in de naam van Jezus”. Meneer is nu een van de oudsten in de gemeente die bijdraagt aan het uitbreiden van Gods koninkrijk door zelf een levende getuigenis te zijn voor

” onze Heer Jezus.”