The Evangelist

Chris Okoh

As a visionary leader, Evangelist Chris wants to contribute greatly to the society, through evangelising the word of God to Others.

God heeft mij geroepen om een branche te openen in Amsterdam. In 2015 heeft God mij geroepen om als evangelist voor zijn koninkrijk te werken. Op basis van Joh 15:15 heb ik geantwoord. Mijn wedergeboorte als kind van God gebeurde in 2009.

Ik ging door een moeilijke periode van mijn leven, daarom ging ik opzoek naar antwoorden. Mijn spirituele vader Profeet Johnson Emanuel introduceerde mij met het woord van God de

“Bijbel”

Het verhaal van Paulus in Handelingen 3:1-6 sprak mij aan. Ook Paulus ervaarde problemen van alle kanten net als ik. Profeet Johnson Emanuel leerde mij hoe ik mijn problemen moest overwinnen met het woord van God. In Mattheus 8:8 leerde hij mij wat mijn autoriteit is als kind van God. Met zijn ondersteuning en met de hulp van de Heilige Geest heb ik geleerd hoe ik mijn autoriteit als kind van God kan toepassen.

Het verbaasde mij dat door slechts woorden uit de bijbel mensen genezing en bevrijding kunnen ontvangen. God begon mij als zijn instrument te gebruiken om anderen te bevrijden en te genezen.

Bidden zoals Joh 6: 63 was mijn leer. Ik zag dat al mijn problemen werden opgelost. Ik heb geleerd dat wij kinderen van God zijn geest nodig hebben, niet alleen om onze problemen te overwinnen, maar ook Hem te leren kennen als onze hemelse Vader.

Omdat het voor mij gewerkt heeft wil ik het nu ook anderen leren, hoe ze kunnen overwinnen met de hulp van Gods Geest. Het is wel belangrijk dat we Gods geest uitnodigen in ons leven, om ons te helpen Gods woord te begrijpen en toe te passen in ons leven.

Psalm 107:20

Hij stuurde zijn woord en Hij genas hen. Hij redde hen van de dood.

Mensen kunnen zichzelf onbewust geestelijk en lichamelijk vernietigen. Dat gebeurd wanneer Gods woord niet in je woont. Je leeft dan in angst en twijfel. Het kan je de moeite kosten om anderen te vergeven. De grote onzekerheid over je eigen leven kan je leven negatief beïnvloeden.

Maar met Gods woord en geloof kunnen we leren om in vrede en in rust te leven, met onszelf en met anderen.

Chris Okoh

 

 

 

unnamed-2

 

e9d61c1b-abf7-44ea-8f9e-2b64925b6357